Vételi érdeklődőinkről

Vételi érdeklődőinkről néhány mondatban, akik szakmai vételi érdeklődők. Vételi érdeklődőink rendelkeznek céges múlttal és az adott iparágban megfelelő kapcsolatokkal, piaci ismeretekkel, szakterületi tapasztalatokkal is.

A működő cégek valamelyik iparágban tevékenykednek, az alap kereskedés, szolgáltatás, termelés besoroláson belül is még pontosabban csoportosíthatóan.
Itt a kereskedés, szolgáltatás, termelés abc sorrend szerint lett írva, de a kínálatunkban általában több a termelő, mint a kereskedő és/vagy szolgáltató cég.

Az 1996-tól kialakított gyakorlati ipari közvetítési tapasztalatunk alapján elmondható, hogy nagyon ritkán, szinte alig volt, néha van olyan cég a működő cégek eladási kínálatunkban, amelyik pénzügyi befektetőnek is alkalmas lenne.
Ennek egyik legfőbb oka, hogy a tulajdonos a cégben általában vezetőként dolgozik, akinek a pótlása éves szinten több millió Ft költséget jelentene.

Vételi érdeklődőink szinte minden esetben a vételáron felül is rendelkeznek megfelelő tőkével a további fejlesztésekhez.

Általában az lehet a vevő, aki az adott céget tovább tudja fejleszteni.

* * * * * * * *
MEGVALÓSÍTHATJUK MŰKÖDŐ CÉGE ELADÁSÁT
a cég további fejlesztése, működtetése érdekében,
megfelelő működő cég esetén.
A működő cégek fejlesztési eladásáról, vételéről egyszerűen.
1996-tól kialakított gyakorlati tapasztalatunk az Ön sikere érdekében.

Elsősorban működő cégek közvetítésével,
eladási, vételi tanácsadással foglalkozunk.
* * * * * * * *
MűködőCégek.hu
Oldalainkon minden írásunk és kép saját, minden jogot fenntartunk!
© Copyright Gál József, MűködőCégek.hu
* * * * * * * *

Egyes szám: Egy gondolat “Vételi érdeklődőinkről

  1. erotik

    Check beneath, are some absolutely unrelated web sites to ours, nevertheless, they may be most trustworthy sources that we use. Pollyanna Willi Dollie

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.