Vételi érdeklődőinkről

Vételi érdeklődőinkről néhány mondatban, akik szakmai vételi érdeklődők. Vételi érdeklődőink rendelkeznek céges múlttal és az adott iparágban megfelelő kapcsolatokkal, piaci ismeretekkel, szakterületi tapasztalatokkal is.

A működő cégek valamelyik iparágban tevékenykednek, az alap kereskedés, szolgáltatás, termelés besoroláson belül is még pontosabban csoportosíthatóan.
Itt a kereskedés, szolgáltatás, termelés abc sorrend szerint lett írva, de a kínálatunkban általában több a termelő, mint a kereskedő és/vagy szolgáltató cég.

Az 1996-tól kialakított gyakorlati ipari közvetítési tapasztalatunk alapján elmondható, hogy nagyon ritkán, szinte alig volt, néha van olyan cég a működő cégek eladási kínálatunkban, amelyik pénzügyi befektetőnek is alkalmas lenne.
Ennek egyik legfőbb oka, hogy a tulajdonos a cégben általában vezetőként dolgozik, akinek a pótlása éves szinten több millió Ft költséget jelentene.

Vételi érdeklődőink szinte minden esetben a vételáron felül is rendelkeznek megfelelő tőkével a további fejlesztésekhez.

Általában az lehet a vevő, aki az adott céget tovább tudja fejleszteni.

* * * * * * * *
MEGVALÓSÍTHATJUK MŰKÖDŐ CÉGE ELADÁSÁT
a cég további fejlesztése, működtetése érdekében,
megfelelő működő cég esetén.
A működő cégek fejlesztési eladásáról, vételéről egyszerűen.
1996-tól kialakított gyakorlati tapasztalatunk az Ön sikere érdekében.

Elsősorban működő cégek közvetítésével,
eladási, vételi tanácsadással foglalkozunk.
* * * * * * * *
MűködőCégek.hu
Oldalainkon minden írásunk és kép saját, minden jogot fenntartunk!
© Copyright Gál József, MűködőCégek.hu
* * * * * * * *